Ce e Studio by MasterCard?

Studio by MasterCard este noul spațiu de lucru din casa noastră destinat business-urilor mici sau freelancerilor care caută un spațiu cool și intim pentru câteva ore sau chiar o zi întreagă.  Cu un aer fresh și primitor, este spațiul perfect să organizezi o ședință cu partenerii, un job interview session sau o prezentare, iar avantajul este că nu ai un angajament de lungă durată, cum ar fi o chirie lunară.

Ce poți să faci aici?

Studioul nostru este un loc dedicat conferințelor, prezentărilor, ședințelor sau interviurilor, având toată aparatura necesară. În alte cuvinte, un airbnb al întâlnirilor business, aflat în centrul Clujului.

Pe lângă dotările necesare pentru un birou, beneficiezi de oferte speciale de la Visuin, Melo Melanj și de la celelalte spații din Casa TIFF.

Care e procedura de rezervare?

E super simplu! Suni la 0723.330.551 în fiecare zi între 10:00 și 17:00, iar colega noastră Ana te ajută să alegi ziua perfectă pentru tine și apoi primești un link pentru efectuarea si introducerea detaliilor de plată. După ce ai făcut plata vei primi un cod de acces în spațiu.

*Posesorii de MasterCard Business si Corporate beneficiază de un discount de 50% in momentul efectuării plății.

Preț

Studio by MasterCard se poate închiria pe oră, la prețul de 100 de lei* sau pe zi, la prețul de 500 de lei* pe o întreagă zi, între 9:00 și 19:00.

*Posesorii de MasterCard Business si Corporate beneficiază de un discount de 50% pentru orice fel de închiriere.

Cumpără

*Posesorii de MasterCard Business si Corporate beneficiază de un discount de 50% in momentul efectuării plății.

X