Haide vineri, 17 noiembrie, de la ora 18:00, la Casa TIFF, să cunoști artistele și artiștii care au adunat și au transpus frustrările cotidiene în exponate de muzeu!
Pe lângă vernisaj, pregătește-te pentru o experiență unică și neconvențională, prin care vei explora fațetele frustrării la diferite vârste cu ajutorul tehnicilor new media, de storytelling sau senzoriale. Mai mult decât atât, îți vei putea pune amprenta asupra instalației în timp real, prin intermediul exponatelor interactive.
Instalația artistică va fi deschisă de la ora 15:00 până la ora 21:00 în zilele de 18, 19, 24, 25 și 26 noiembrie, cu intrare liberă, fără rezervare în prealabil. Evenimentul este recomandat vizitatorilor de peste 12 ani.
Muzeul Frustrărilor – instalație artistică; după o idee de Andreea Șovan și Diana Buluga
curator: Adina Lazăr
set-up design: Adrian Balcău
artist video: Ioana Ofelia
artist vizual: Oana Barna
consultant: Gabriela Bud
——
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Fill the form & connect with me –


Close Panel

WELCOME!