Heion | TIFF Room Session

Sâmbătă, 2 feb, ora 14:00 – Sala Mare

Muzician, producator si DJ, Heion imbina abil elemnte de disco, funk si soul. Răzvan Ghenciu este un de artist prolific care reușește să livreze un combo subtil între muzica boogie și vibrațiile downtempo beach.

În ultimii 8 ani, Heion a lansat mai multe EP-uri și single-uri originale. Munca sa a fost prezentată pe compilații in care s-au regasit stiluri diferite, de la disco la funk, soul sau house.

A colaborat cu mulți artiști din industrie, lansând două LP-uri de remixuri cu Eddie C, Rocco Raimundo, Escort’s bass player JKriv, Dicky Trisco, Soul Renegades (Craig Smith and Ricky Reid).

Munca sa a fost apreciata si sustinuta de artiști precum Satin Jackets, The C90s, Faze Action, Fingerman, Alexander Robotnick, Trujillo sau Chris Coco.

A realizat remixuri pentru artiști internaționali și locali precum Electric Brother and Cobzality (RO), Deekie and Rubberlips (UK), Dave Allison (CA), Futurewife and Hotbox (US).

Remixul său oficial pentru Amp Fiddler a apărut pe Motor City Booty (The Remixes) împreună cu Mark E, Inkswel, Kid Sublime, Situation, Modified Man, Qwestlife, Eli Escobar.

In timpul petrecut în studio a adunat idei proaspete și a învăța tehnici noi, astfel incat sunetul său a evoluat muzical și ritmic, descoperind noi modalități pentru a transmite un mesaj muzical pozitiv.

X