november, 2019

14nov8:00 pm10:00 pmProiecție Light of My LifeCinemateca TIFF

Event Details

“Light of my life” este debutul regizoral al actorului Casey Affleck (Oscar pentru „Manchester by the Sea” și roluri memorabile în “Gone Baby Gone” și “Asasinarea lui Jesse James de către lașul Robert Ford”) dar îl regăsește și în rol de scenarist și actor principal. Bilete: bit.ly/2o42nCt

Affleck creează o poveste emoționantă despre un tată și o fiică ce navighează într-o lume aflată pe marginea prăpastiei. La 10 ani după ce peste jumătate din populația globului a murit ucisă de ciumă și doar foarte puține femei au supraviețuit, tatăl luptă pentru a-și proteja fiica în timp ce legătura dintre ei, și întreaga umanitate, este supusă testului supraviețuirii.

Cei doi trăiesc ascunși într-o pădure, feriindu-se de oamenii ce ar putea descoperi că sub uniforma androgină și părul tăiat foarte scurt se ascunde, de fapt, o fetiță. Pentru scurt timp, vor locui într-o casă abandonată, un foarte scurt moment de normalitate înainte de a fi atacați de o bandă și de a se refugia într-un cult religios. Doar că nici asta nu le va aduce liniștea.

„Light of my life” nu este o clasică poveste distopică, Affleck este mai degrabă interesat să redea drumul greu al oricărui părinte ce încearcă să găsească o cale potrivită în viață pentru copilul său și să-l protejeze. În rolul fiicei, Anna Pniowsky reușește să redea minunat vulnerabilitatea și curiozitatea personajului.

more

Time

(Thursday) 8:00 pm - 10:00 pm

X