december, 2019

03dec(dec 3)10:00 am04(dec 4)5:00 pmMusic Production for FilmWorkshop: Producție muzicală pentru film

Event Details

În cadrul workshopului, Christian Halten va împărtăși din experiența sa personală în domeniul producției de muzică pentru film. Participanții vor afla mai multe despre dramaturgia muzicală și vor avea de-a face cu instrumentele tehnologice și noile modalități de lucru în procesul de producție. 🎹 Când?
>> 3 – 4 decembrie, ora 10:00 – 17:00 🎹 Unde? >> Casa TIFF 🎹 Termenul limită de înscriere >> 29 noiembrie 2019
>> Înregistrează-te aici: https://forms.gle/ukP9VKu1GTYcv4YV8
>> După data limită de înregistrare, participanții vor primi un e-mail cu informații despre program.

🎬Numărul participanților este limitat, înscrie-te acum!

Participarea este gratuită. Trebuie să aduci propriul laptop cu un software de editare a sunetului preinstalat.
Workshop-ul va avea loc în limba engleză.

Workshopul este organizat de către Centrul Cultural German Cluj-Napoca în colaborare cu prietenii noștri de la Cirkular.

🎼Referent

Christian Halten – Compozitor de muzică de film [DE]

Christian Halten are o vastă experiență în domeniul producției de muzică pentru film. Se dedică nu numai aranjamentului muzical și orchestrării tradiționale, ci și compoziției electronice și designului sonor. În timpul petrecut în Los Angeles a colaborat cu Henning Lohner, Klaus Badelt și Hans Zimmer la producții precum „Catwoman” și „The Ring II”. El este, de asemenea, cunoscut pentru activitatea sa ca director audio al jocului pe calculator „Arcania – A Gothic Tale” și este inventatorul Sample-Software-ului profesional „SampleRobot”. Pentru aplicațiile iOS „Buchla Easel Remote Control” și „Giggler – Marvelous Movie Sound” a lucrat ca director de creație, Project Manager și Sound Designer. Christian a fost onorat, de asemenea, să fie vocea germană a „Rubik’s Futuro Cube”, un obiect interactiv cu sunet ușor, care urmează clasicul anilor optzeci. A lucrat cu Frédérick Rousseau la versiunea iOS a inovatorului tuner Ircam „The Snail”.

more

Time

3 (Tuesday) 10:00 am - 4 (Wednesday) 5:00 pm

Location

Sala Mare - Casa TIFF

strada Universității nr. 6

X