september, 2019

25sep8:00 pm11:00 pmMonștri. - Proiecție de gală la ClujCinemateca TIFF la Cinema Victoria

Event Details

Monștri., singurul titlu românesc prezent în selecția din acest an a Festivalului de Film de la Berlin, va avea o proiecție de gală la Cluj în prezența regizorului Marius Olteanu și a actorilor la Cinema Victoria (Bulevardul Eroilor, nr. 51) pe 25 septembrie, de la ora 20:00, în cadrul Cinemateca TIFF.

🎬 Regia: Marius Olteanu ⏩ Cu: Judith State, Cristian Popa, Alexandru Potocean, Serban Pavlu, Dorina Lazar. ★ Premiul publicului la Berlinale, Marele Premiu la Festivalul Internațional de Film de la Sofia, Trofeul Golden Mimosa pentru cel mai bun scenariu la Filmski Festival Herceg Novi din Muntenegru, Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru Debut la TIFF.

Trailer ▶ bit.ly/Monstri-TR.

Monștri. explorează o zi din viața unui cuplu căsătorit. Structurat în trei capitole, filmul ne-o arată întâi pe Dana (Judith State), aflată la un punct de răscruce în viața ei, într-o călătorie nocturnă alături de un taximetrist blazat (Alexandru Potocean). Al doilea capitol ni-l arată pe Arthur (Cristian Popa), soţul Danei, în evenimente ce se petrec simultan cu periplul ei alături de taximetrist prin Bucureşti. Al treilea capitol ne oferă o imagine mai largă a crizei de cuplu.
Lipsa de asumare și probleme de comunicare îți pot distruge căsnicia, dar iubirea nu naște monștri.

Monștri. va rula în cinematografe începând cu 27 septembrie, distribuit de Transilvania Film.

more

Time

(Wednesday) 8:00 pm - 11:00 pm

X