october, 2019

This is a repeating event

01oct6:30 pm8:00 pmJonglerii pentru adulțiPășește în lumea circului contemporan și descoperă bucuria și energia pe care ți-o poate da această activitate

Event Details

Cum ar fi să jonglezi și tu cu lumini sau chiar cu foc? Sau poate îți surâde ideea de a merge pe monociclu?

Circus Fairies te invită să pășești în lumea circului contemporan și să descoperi bucuria și energia pe care ți-o poate da această activitate mai puțin cunoscută la noi.

Îți poți alege oricare din materialele de mai jos:

JONGLERIE: mingi, eșarfe, măciuci, diabolo, farfurii,
FLOWARTS: poi-uri,
ECHILIBRU: pedalete și monociclu, pe care să le încerci sau să le aprofundezi la atelierele de marți.
Pe lângă exercițiu individual, fiecare în ritmul propriu, vom avea și activități de grup: de coordonare, atenție și concentrare, bineînțeles distractive și interactive.

Atelierele sunt gândite și coordonate de Ana. Practică și predă jonglerie și circ de la vârsta de 15 ani. A învățat această artă atât în România, cât și în Noua Zeelandă și Europa de vest, în special Franța. A urmat cursuri practice și teoretice de pedagogie prin arta circului într-un stagiu organizat în colaborare cu Școala de Circ din Bruxelles, Belgia.
În 2016 a înființat asociația Circus Fairies, care promovează circul contemporan prin ateliere pentru copii și adulți, spectacole, evenimente culturale și proiecte sociale.

DETALII IMPORTANTE

În această toamnă vom avea 2 module a câte 5 săptămâni:

1 – 29 octombrie 2019 și 5 noiembrie – 3 decembrie 2019

În fiecare modul avem 4 ateliere pentru exercițiu tehnic, iar a 5-a ședință, de flow, este una deschisă, o mini petrecere cu muzică și alte surprize, la care îți poți invita prietenii să le arăți ce-ai învățat și să ciocniți un păhărel de la bar.

140 lei / modul (5 săptămâni) sau 35 lei / ședință.

Pentru înscrieri, trimite-ne un mesaj privat la Circus Fairies.

Te așteptăm așadar pe 1 octombrie la CASA TIFF să vezi despre ce este vorba. Dacă dorești să continui, vei plăti un avans pentru a-ți asigura locul.

***Atelierele sunt pentru ÎNCEPĂTORI și INTERMEDIARI.
*** Vârsta minimă: 15 ani

more

Time

(Tuesday) 6:30 pm - 8:00 pm

Location

Casa TIFF

Strada Universității nr. 6

Organizer

Circus Fairiescircussfairiess@gmail.com

X