june, 2020

01jun8:00 pm10:00 pmInspiraTIFF cu Mircea Miclea pe TIFF Unlimited: despre educație și mentalitățiInspiraTIFF

Event Details

Mircea Miclea, una dintre cele mai importante voci din educație în România, continuă seria interviurilor InspiraTIFF cu Mihnea Măruță pe TIFF Unlimited. Dialogul va fi accesibil gratuit pe unlimited.tiff.ro, de oriunde din lume, luni, 1 iunie, de la ora 20.00. Abonații platformei îl pot viziona oricând, inclusiv în avans.

Despre perioada în care a fost ministru al Educației, povestește: „La un moment dat, numele meu era Mister Five. Pentru că, de fiecare dată când mi se cerea să spun ce îmi doresc, spuneam: cinci. Cinci la sută din PIB pentru Educație, nimic altceva…”.

Mircea Miclea este psiholog, profesor la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației de la Universitatea Babeș-Bolyai, cercetător, fondatorul școlii cognitive în psihologia românească, cu o vastă experiență de practician și formator în psihoterapie, autor a numeroase volume și lucrări științifice. A fost ministru al Educației între 2004 – 2005 și este directorul unui centru privat de cercetare-dezvoltare în domeniul psihologiei, Cognitrom.

more

Time

(Monday) 8:00 pm - 10:00 pm

X