august, 2020

06aug11:00 am1:00 pmInspiraTIFF cu Marina VoicaTIFF 2020

Event Details

Cu o carieră care se întinde peste șase decenii, timp în care a strălucit pe scenele marilor festivaluri și a obținut nenumărate premii de excelență, inconfundabila artistă Marina Voica vine la întâlnirea cu publicul InspiraTIFF joi, pe 6 august, de la ora 11:00, la Casa TIFF.

Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile.

O stea a generației de aur a muzicii românești, Marina Voica a înregistrat, de-a lungul carierei sale impresionante, peste 850 de melodii, lansate pe o serie de 27 de discuri, 3 casete, 6 CD-uri, și pe posturile principale de radio și TV. Hiturile ei au fost ascultate de iubitorii de muzică din țară și din străinătate, la concursurile naționale și internaționale și pe scenele festivalurilor renumite. O interpretă de excepție, o compozitoare talentată, dar şi o textieră inspirată şi originală Marina Voica a jucat multă vreme pe scena Teatrului de revistă Constantin Tănase, dar a strălucit și pe marile ecrane.

Joi dimineață, artista își va surprinde audiența cu povești din culisele activității sale artistice impresionante, dar va răspunde și întrebărilor venite din public.

more

Time

(Thursday) 11:00 am - 1:00 pm

X