december, 2019

12dec8:00 pm9:53 pmHigh Life | Proiectie SpecialăCinemateca TIFF

Event Details

Faimoasa regizoare franceză Claire Denis, autoare a unor filme precum Beau Travail (1999) sau White Material (2009), revine pe ecrane cu o „superbă, bizară, misterioasă dramă despre călătoria în spațiu” (The Guardian). Bilete: bit.ly/2o42nCt

Un astronaut care trăiește izolat împreună cu fiica sa, într-o navă spațială, descoperă provocările ipostazei de părinte, dar și dragostea. Misiunea întregului echipaj de prizonieri – printre care și un medic (Juliette Binoche) obsedat să insemineze femeile de la bord pentru a crea un copil – e un experiment cu final necunoscut: să capteze energia unei găuri negre și s-o aducă pe Pământ.

Atmosfera enigmatică din navă, creată cu o atenție extraordinară pentru detalii, te duce cu gândul la Solaris al lui Andrei Tarkovski. „Pattinson e mai subtil, mai precis și mai imprevizibil decât a fost vreodată”, scrie The Guardian, care notează filmul cu 5 stele.

Proiecția specială din cadrul Cinematecii TIFF este una dintre ocaziile rare de a vedea High Life în România, filmul nefiind încă programat în cinematografele de la noi.

more

Time

(Thursday) 8:00 pm - 9:53 pm

X