november, 2019

21nov8:00 pm10:00 pmDepeche Mode: Spirits In The ForestCinemateca TIFF

Event Details

#SpiritsInTheForest” va fi difuzat în peste 2400 de cinematografe, din Adelaide până în Zagreb, în peste 70 de țări, fiind prezent și în multiple cinematografe din România. Bilete: bit.ly/2o42nCt

Regizată de #AntonCorbijn, colaborator vechi al trupei și regizor premiat, pelicula urmărește evoluția #DepecheMode în turneul 2017/2018 Global Spirit Tour, cu care formația a ajuns la nu mai puțin de 3 milioane de fani în 115 de concerte.

Documentarul urmează poveștile emoționante a 6 fani Depeche Mode și îmbină momente din show-urile live ale trupei pe Waldbühne (“Forest Stage”) din Berlin, cu imagini intime filmate în orașele natale ale fanilor. Filmul arată cum și de ce popularitatea și relevanța trupei a continuat să creasca de-a lungul carierei lor, și surprinde incredibila putere a muzicii lor de a crea comunități, de a ajuta oamenii să-și depășească momente dificile și să fie conectați indiferent de barierele de limbă, țară, gen, vârstă sau context.

„Sunt foarte mândru să prezentam acest film și povestea puternică din spatele lui”, declară #DaveGahan, solistul Depeche Mode.

„Este minunat să vezi cât de mult muzica noastră a impactat viețile fanilor noștri”, adaugă Martin Gore. „În lumea agitată și divizată de astăzi, muzica poate fi o forță a binelui, capabilă să ne unească.”

more

Time

(Thursday) 8:00 pm - 10:00 pm

X