february, 2019

28feb6:00 pm8:00 pmCum îmbunătățim dinamica unei lecții / prezentări?Workshop care se adresează atât profesorilor care planifică lecții/cursuri cât și oamenilor din companii care țin prezentări

Event Details

Ce presupune modelul diagramei și cum îl aplic pentru lecțiile/ prezentările mele? Cu ce încep când planific o lecție/prezentare? Ce tipuri de activități includ astfel încât să implic toți participanții? Cât timp aloc unei activități? Cum verific cunoștințele pe parcurs și la sfârșit? Sunt doar câteva din întrebările la care ne propunem să vă răspunem la acest workshop.

Taxa de participare este de 30 de lei și se achită la intrare. Numărul locurilor la acest workshop este limitat. Pentru a vă rezerva locul în sală, vă rugăm să trimiteți un email la brainwings17@gmail.com sau să sunați la 0723876087. Se oferă adeverință de participare, la cerere.

Despre trainer:
Adela Nicoară a absolvit în 2013 Masterul în Pedagogie (PGCE) al Universității din Hull, Anglia, obținând astfel statutul de profesor calificat pentru a preda în școlile de stat și internaționale britanice. După o carieră de profesor de limbi străine in Anglia, în 2015 s-a întors în România, iar în 2017 a înființat Brain Wings, companie specializată în servicii educaționale, de limbi străine și comunicare. Este trainer acreditat ANC.

more

Time

(Thursday) 6:00 pm - 8:00 pm

Location

Sala Mare - Casa TIFF

strada Universității nr. 6

X