june, 2019

08jun8:30 pm9:30 pmCONCERT BLUE VELVETIntrarea liberă | TIFF.18

Event Details

Sâmbătă, 8 Iunie, 2019 – 20:30 | Intrarea liberă

Un mix de emoții, intrigă și poezie, completat de un sound alternativ, cu influențe trip-hop, made in Cluj, Blue Velvet e gata să cucerească publicul TIFF sâmbătă, pe 8 iune, de la ora 20:30. Trupa s-a format în 2016 în Cluj-Napoca, în urma unor sesiuni acustice, după care, în 2018, s-au făcut modificări majore în structura pieselor, textele începând să fie scrise în limba română, iar sunetul fiind mai adânc și mai electric.

Cel mai mare impact pentru public sunt vocea interpretei și aparitia ei scenica, precum și chitara solo. Pentru cei care sunt familiari cu Portishead sau Hooverphonic, unele piese duc destul de mult către sound-ul acestora.

Blue Velvet este deja cunoscută printre ascultătorii locali, fiind văzută la festivalurile locale ex. Jazz in the Park, Jazz in the Street și alte evenimente, și mai ales după lansarea de curând a clipului oficial al piesei “În Vis”. La finalul anului 2019 trupa va lansa primul său EP. Până atunci, ai ocazia să o asculți live la Casa TIFF, iar accesul la concert este gratuit.

more

Time

(Saturday) 8:30 pm - 9:30 pm

Location

Casa TIFF

Strada Universității nr. 6

Organizer

X